×
 

Grand Café

De grote, lichte ruimte zorgt voor een rustige en sfeervolle ambiance. Dit geeft gasten de gelegenheid om een praatje te maken aan de bar of aan één van de vele tafeltjes.

Serre

De Serre ligt midden in het Grand Café, maar kan door openslaande deuren afgesloten worden voor een prive diner of borrel. Deze plek biedt een uniek uitzicht op het Burchtplein en de toegangspoort van de Burcht.

Terras

Bij mooi weer is het terras aan de voet van de Burcht geopend. Onder de eeuwenoude beuk kunt u heerlijk ontspannen met een lekker drankje. Het terras is ook te reserveren voor een borrel.

Tuinzaal

De Tuinzaal met aangrenzende tuin is een multifunctionele ruimte met een unieke aangrenzende binnentuin, dat uitzicht biedt op de Burcht van Leiden. Deze ruimte kan met gemak een metamorfose ondergaan voor feesten, diners presentaties of andere evenementen

Tuin

Een prachtige historische locatie met verborgen tuin die uitzicht biedt op de eeuwenoude Burcht van Leidn. Dit is een bijzondere locatie waar u ook uw huwelijksvoltrekking kunt organiseren. De tuin is ook geschikt voor een borrel of diner.

Openingstijden

Maandag: op aanvraag
Dinsdag: 16:00 – 23:00
Woensdag: 14.00 – 23.00
Donderdag: 14.00-23.00
Vrijdag: 14:00 – 01.00
Zaterdag: 14.00 – 01.00
Zondag: 13.00 – 22.00

Grand Café de Burcht is de perfecte plek om te genieten van een heerlijke lunch, borrel of om een feest of evenement te organiseren. Zo bieden wij tal van mogelijkheden om te trouwen, met een grote groepen te dineren of om een groot feest te geven.