×
 

De gemeente Leiden heeft ons aangewezen als officiële trouwlocatie en dat houdt in dat u bij ons ook officieel het JA-woord kunt geven. U kunt trouwen in onze stadstuin met een prachtige uitzicht op de Burcht of u kunt ervoor kiezen om te trouwen in één van onze sfeervol ingerichte ruimtes.

Naast de trouwceremonie, is Grand Café de Burcht een fantastische locatie voor uw receptie, diner en feest! U hoeft zich verder geen zorgen te maken over het verplaatsten van uw gasten van de ene plek naar de andere. Geen gereis. Geen stress. U viert de mooiste dag van uw leven op één en dezelfde locatie. Daarnaast leent de omgeving zich uitstekend voor het maken van een prachtige fotosessie.

Eventueel kunnen we de ruimtes van het tegenover gelegen Koetshuis de Burcht hier ook bij betrekken indien u dit wenst. We helpen graag en verzekeren dat uw huwelijksdag perfect zal verlopen en u zorgeloos kunt genieten.

Stel uw datum veilig

Via de gemeente Leiden kunt u de tarieven vinden die de gemeente hanteert voor de huwelijksvoltrekking bij ons op locatie. Wij raden u tevens aan uw gewenste trouwdatum ruim van tevoren te reserveren bij de gemeente en bij ons. Zo bent u ervan verzekerd dat u de mooiste dag van begin tot eind bij ons kunt vieren!

Maatwerk

Omdat iedere bruiloft bestaat uit maatwerk willen wij u graag uitnodigen om langs te komen en uw wensen door te spreken. Op deze manier kunnen wij u informeren over de mogelijkheden en tegelijkertijd kunnen wij u onze locatie en ruimtes tonen.

Openingstijden

Maandag: op aanvraag
Dinsdag: 16:00 – 23:00
Woensdag: 14.00 – 23.00
Donderdag: 14.00-23.00
Vrijdag: 14:00 – 01.00
Zaterdag: 14.00 – 01.00
Zondag: 13.00 – 22.00

Grand Café de Burcht is de perfecte plek om te genieten van een heerlijke lunch, borrel of om een feest of evenement te organiseren. Zo bieden wij tal van mogelijkheden om te trouwen, met een grote groepen te dineren of om een groot feest te geven.