grand-cafe-de-burcht-leiden-vergaderen
grand-cafe-de-burcht-leiden-vergaderen
grand-cafe-de-burcht-leiden-vergaderen
grand-cafe-de-burcht-leiden-vergaderen

Vergaderen

De ideale locatie!

Grand Café de Burcht is de ideale locatie voor uw zakelijke bijeenkomst, vergadering, seminar of training. Wij bieden u alle gemakken en hebben de nodige faciliteiten, een ideale locatie voor de zakelijke bijeenkomsten van uw bedrijf.

Het begint allemaal met het zeer zorgvuldig selecteren van de juiste locatie. De combinatie van onze vergaderruimtes en het tegenover gelegen brasserie restaurant Het Koetshuis de Burcht, maken dat wij alles voor u kunnen verzorgen, tot in de puntjes! Het wordt als heel prettig ervaren dat er na een vergadering, via het plein, aan de voet van de Burcht, overgestoken kan worden naar het brasserie restaurant Het Koetshuis de Burcht, voor een lunch. Voordat de vergadering weer verder gaat, kan men nog even de benen strekken door de Burcht op te gaan en te genieten van het uitzicht over het mooie Leiden.

In alle ruimtes is er WIFI – deze draadloze internet verbinding wordt u kosteloos aangeboden. Datzelfde geldt voor het gebruik van een beamer, scherm, flipover en een microfoon. In overleg kunnen we de ruimte in de gewenste opstelling voor u klaarzetten.

Offerte op maat?

Neem contact met ons op en maak uw wensen kenbaar. Wij maken graag een offerte voor u op maat, gebaseerd op de wensen van uw evenement.

Neemt u voor meer informatie contact met ons op.