Gaan jullie trouwen?

Vier uw bruiloft op onze officiële trouwlocatie!

Grand Café de Burcht is een unieke locatie om uw bruiloft te vieren.

De gemeente Leiden heeft Het Grand Café de Burcht aangewezen als officiële trouwlocatie. Dit houdt in dat u officieel “het ja-woord” bij ons kunt geven.

U kunt het “het ja-woord” geven in onze stadstuin, dat uitzicht biedt op de Burcht of in een van onze sfeervol ingerichte ruimtes. Via de gemeente Leiden kunt u de tarieven vinden die de gemeente hanteert voor de huwelijksvoltrekking bij ons op locatie. Wij raden u aan tevens de gewenste trouwdatum van tevoren bij de Gemeente en bij ons te reserveren.

Daarnaast is Grand Café de Burcht een fantastische locatie voor uw receptie, diner en feest! Eventueel kunnen we de ruimtes van het tegenover gelegen brasserie restaurant Het Koetshuis de Burcht hier ook bij betrekken.

We helpen graag en verzekeren dat uw huwelijksdag perfect zal verlopen en u zorgeloos kunt genieten. Uw bruiloft wordt tot in de puntjes geregeld. Ja, uw bruiloft is bij ons in goede handen. De culinaire verzorging is uitstekend en wordt op uw wensen afgestemd.
Bij ons staan dienstverlening, stijl en service hoog in het vaandel.

Kom een keer geheel vrijblijvend langs, zodat wij u alle ruimtes kunnen laten zien. Na een uitgebreide rondleiding, kunnen wij samen met u al uw wensen op papier zetten.

Wij verwelkomen u graag en maken voor u een offerte volledig aangepast aan uw persoonlijke wensen.

Neemt u voor meer informatie contact met ons op.

grand-cafe-de-burcht-leiden-private-diner
grand-cafe-de-burcht-leiden-bruiloft
grand-cafe-de-burcht-leiden-bruiloft
grand-cafe-de-burcht-leiden-bruiloft
grand-cafe-de-burcht-leiden-bruiloft